Startdata

Sociale media

Informatie

Training Ik kies voor mezelf

Training Ik kies voor mezelf Open Inschrijving

De training ik kies voor mezelf biedt slachtoffers van partnergeweld steun en concrete handvatten los te komen uit de spiraal van misbruik en geweld.

Inhoud

Nee, ik ben niet tegen jou. Ik kies voor mezelf!

Partnergeweld laat diepe littekens achter. De dingen die je meegemaakt hebt, zorgen voor een enorme impact die je met je meedraagt in het dagelijks leven. Alle emoties komen voorbij, zoals machteloosheid, schaamte, angst en onveiligheid. Intuïtief weet je dat je niet veilig bent, maar het is telkens jouw woord tegen het zijne. Je bent op zoek naar steun of hulp maar loopt tegen een muur aan van onbegrip en vooroordelen vanuit je omgeving. 'Je kan toch gewoon weggaan' of 'dat pik je toch niet' zijn de vaak goedbedoelde adviezen die je vanuit je omgeving keer op keer hoort. 

Je wil jezelf beschermen, maar je hebt geen idee hoe. Telkens weer voel je jezelf schuldig over de situatie en betrap je jezelf op de angst die je voelt. Je weet niet goed wat je kunt doen en een oplossing lijkt ver weg. Toch wil je het wél anders! En toch trap je er telkens weer in. Waarom lukt het je toch niet om patronen te doorbreken?

Omdat partnergeweld een enorme impact heeft en jij de enige bent die dit patroon kan doorbreken, hebben wij onze kennis en ervaring gebundeld. Voor jou hebben wij een supersterke interactieve training ontwikkeld, waarbij jij als slachtoffer echt centraal staat. In een kleine groep bieden we jou de veiligheid én ruimte om je verhaal te doen zonder oordeel. Je krijgt praktische handvatten en tips aangereikt om jouw persoonlijke situatie stap voor stap in je eigen tempo te beter te maken. 

Wat deze training bijzonder maakt is, dat we werken vanuit jouw eigen innerlijke kracht wat ervoor zorgt dat je niet enkel op de aangeboden hulpverlening leunt.

Docent(en)
Tamara Strijk intuïtief en systematisch gedragscoach 
Marco Dijkgraaf deskundige op het gebied van gedrag en veiligheid

Cursusvorm
Maatwerk, interactief, kleinschalig, persoonlijk

Materiaal
De deelnemer ontvangt informatie tijdens de training 

Examen
N.v.t.

Certificering en geldigheid
N.v.t.

Koffie/ thee
Verzorgt

Leerdoelen

Duur: 4 bijeenkomsten van 09.30 tot 13.30

Voor wie: Voor mannen en vrouwen die het slachtoffer zijn van partnergeweld

Data training: 
Start: 27-05-2021 


Locatie training:
Antonie van Leeuwenhoekweg 36 A12
2408 AN Alphen aan den Rijn

Aantal deelnemers: Maximaal 6

Prijs € 998,00
BTW 21% + € 209,58
Totaal € 1.207,58

Planning

Er zijn momenteel geen data ingepland. Als u nu inschrijft, dan houden wij u op de hoogte.

Inschrijven
Contact


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met D-tac via telefoon: 0172 - 507 536 of e-mailadres: info@dtac.nl.